+31650470591 info@mjlifecoach.nl

Ervaringen

Ervaring Michelle

Life-loopbaancoaching traject

Al vanaf de eerste sessie hadden we een klik en heerste er een fijne, open en veilige sfeer tijdens onze gesprekken. Het perfecte klimaat om met mijn vraag: ‘welke kant wil ik beroepsgewijs op?’ aan de slag te gaan.

Tijdens de sessies gingen we heel praktisch aan de slag. Van te voren wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest verwachten, maar al snel kwam er door de oefeningen en gesprekken een hele duidelijke beroepsrichting naar voren, waar ik van te voren nooit zo over na had gedacht. Voor mij een verrassende en hele fijne uitkomst dus, waar we meteen heel concreet mee aan de slag gingen.

Door de coaching van Melanie heb ik binnen korte tijd al flink wat stappen gemaakt richting mijn droombaan. Na lang zoekende te zijn geweest heb ik nu weer het gevoel op de juiste weg te zitten, en heb ik mijn doel duidelijk voor ogen. Hierdoor kan ik bewuster keuzes maken die naar mijn doel leiden. Dit geeft mij een hoop rust en hernieuwde energie, en daar ben ik, vanzelfsprekend, heel blij mee. Michelle