+31650470591 info@mjlifecoach.nl

Diabetes & Life coaching

Loslaten …of anders vasthouden?

Heeft jouw kind diabetes? Dan heeft dit grote impact op je kind, op jou als mens en als ouder en op je hele gezin. De pubertijd is de moeilijkste fase in het leven van een tiener, helemaal een tiener met diabetes. Ook voor de omgeving. Een tiener wil losgelaten worden en het vertrouwen van de ouder krijgen. Maar pfff. .. hoe doe je dat als ouder?

Als gescheiden moeder van een tienerdochter met diabetes ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik weet als geen ander hoe het voelt en wat voor een impact dit heeft op je privéleven, gezinsleven en in je werk. Als je gescheiden bent, dan is het helemaal van groot belang dat je onderling goed met elkaar blijft communiceren en goede afspraken maakt.

Er is veel medische hulp vanuit ziekenhuis, Diabetesvereniging, Diabetes Fonds en andere instanties. Dat is heel fijn. Maar wie zorgt er voor de regie en de balans thuis? Dat ben jij. Dat is best pittig. Als Lifecoach zoom ik in op wat dit doet met jou als ouder. Hoe voel jij je? Hoe doe jij het als ouder? Wat heb jij nodig? Hoe kan je meer loslaten ofwel.. anders vasthouden. Jij bent als ouder heel belangrijk is het proces. Dus vergeet jezelf niet!

Herken jij jezelf hierin? Ik denk graag met je mee en kan je helpen door persoonlijke coaching. Voor meer rust, ruimte en balans, stap voor stap meer op je plek. Je kan mij ook volgen op DiabetesTrefpunt.nl van de Diabetesvereniging. Daar schrijf ik regelmatig een persoonlijke blog en deel mijn ervaringen met jou.

Omdat je het zelf moet doen, maar niet alleen!

Contactformulier